Magunkról

Cégeknek:

Ha megfelelő és megbízható munkaerőt keres, pár hetes futamidőtől egészen hosszú távú munkaviszony folytatására, bizalommal forduljon hozzánk, a Szeklerjobs Munkaközvetítői Iroda munkatársaihoz, akik felelősségtudatot éreznek az iránt, hogy Ön, mint külföldi székhellyel rendelkező kereskedelmi társaság, igényrendszerének megfelelő alkalmazottakat foglalkoztathasson, az Ön által kívánt munkakörülményeknek megfelelően. Adatbankunk gazdag munkaerő kínálattal rendelkezik az Ön számára és minden bizonnyal nálunk találja meg az Önnek megfelelő potenciális alkalmazottakat.

Külföldi munkatapasztalattal rendelkező, különböző kategóriájú hajtási jogosítványt birtokló, különböző életkorú, megbízható, alkalmazkodó, becsületes férfiak és nők várják az Ön jelentkezését egységünknél, ahol készséges kapcsolati személyzet fogja felvenni Önnel a kapcsolatot.

Ha hosszú távú, sikeres együttműködést szeretne, bizalmi kapcsolatot ápolva cégünk munkatársaival, mielőbb lépjen kapcsolatba velünk.

Magánszemélyeknek:

A Szeklerjobs Munkaközvetítői Iroda az Ön megbízható partnere, ha külföldön szeretne dolgozni hivatalos keretek között, ha szeretné későbbi életét anyagilag megalapozni, illetve idegen nyelvtudását elmélyíteni.

Az első lépés egy személyes interjú a cég székhelyén, amelynek keretén belül tájékoztatjuk Önt a külföldi munkalehetőségekről. A személyes interjú révén, kapcsolati személyzetünk az Ön személyes adatait iktatja be külföldi partnereink számára elérhető adatbázisba, ahol felmérjük egyéni képességeit, nyelvtudását.

Advertisement
%d bloggers like this: