Despre Noi

Pentru afaceri:

Dacă sunteți în căutarea unei forțe de muncă adecvată și fiabile, de la câteva săptămâni până la o relație de muncă pe termen lung, nu ezitați să ne contactați, colegii biroului de plasare a forței de muncă SZEKLERJOBS, care sunt responsabili pentru furnizarea dvs., ca o companie cu salariați străini, angajați, care pot lucra în funcție de nevoile și de condițiile dvs. de muncă. Baza noastră de date conține o gamă largă de muncă și veți găsi cu siguranță angajații potențiali pe care îi căutați.

Femei și bărbați fiabile, adaptabile, cinstite de diferite vârste, cu experiență în străinătate, care au permis de conducere pentru diferite categorii, așteaptă cererea dvs. la unitatea noastră, unde personalul de contact vă va contacta.

Dacă doriți să dezvoltați o colaborare pe termen lung și cu succes cu noi, menținând în același timp o relație de încredere cu angajații companiei noastre, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Pentru persoane fizice:

Agenția de ocupare a forței de muncă SZEKLERJOBS este partenerul tău de încredere dacă vrei să lucrezi în străinătate între cadrele oficiale, dacă vrei să-ți dai motive financiare din viața ta și dacă vrei să îți aprofundezi abilitățile lingvistice.

Primul pas este un interviu personal la sediul companiei noastre, unde vă informăm despre oportunitățile de angajare străine. În timpul interviului, persoana noastră de contact își va înregistra datele personale într-o bază de date, în care ne înregistrăm abilitățile personale, competențele lingvistice și care este disponibil partenerului nostru străin.

Advertisement
%d bloggers like this: